Shark Attacks Network

Shark Attack News by Language – Albanian

What we have done is have our site SharkAttacks.net search for Shark Attack information in every language from around the world every day or two.

Around 100 Languages displaying 20 results from each language with Google translator translating the information into the language of your choice.

If you find an incident we don’t have listed please contact us and inform us of your discovery. We will give you credit for the find.

We feel that this will help us gather shark attack information from around the world. Currently, the biggest shark attack files average 90 to 95 % of attacks happen in English speaking countries or to English speaking persons which is nowhere near worldwide as claimed.

"Hackohet" televizioni T7, zbulohen fakte 'tronditëse ...
Në këtë emision, mes tjerash, është parë një skenë e "hackimit" të këtij televizioni. Për më shumë, shikojeni emisionin më poshtë.

Bota - INSAJDERI
Përdorimi dhe botimi i lajmeve mund të bëhet vetëm me kusht që autorësia të ruhet dhe të vendoset në mënyrë të qartë burimi i lajmit dhe materialit. Çfarëdo kundërveprimi në këtë drejtim do të bëhet subjekt i procedurave përkatëse.

Kosova Sot
Këngëtarja e njohur shqiptare Manjola Nallbani, këto ditë ka qenë e ftuar speciale në Antalia të Turqisë, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

tvklan.al TV KLAN – Faqja zyrtare - Televizioni Kombetar
tvklan.al Vitet për Sharon Stone duket sikur kanë ndalur Ylli holliwoodian sapo ka hyrë në të 60-at por nuk e


Get the best priced used golf balls here...